Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ZNÍŽENÁ CENA - Nadštandardný 4izb. Byt vedľa Draždiaku

Ulica: Znievska
Obec: Bratislava-Petržalka
Okres: Bratislava V
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
285 000 €
Znížená z 305 000€

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte ideálne miesto pre svoju rodinu alebo jednoducho túžite po priestrannom byte, kde sa už nikdy nebudete musieť tlačiť? Tento byt je určený práve pre Vás! Dve pivnice poskytujú dostatok úložného priestoru pre všetky vaše potreby, či už zaváraniny, alebo sezónne vybavenie - všetko si nájde svoje miesto.

Tento byt, okrem jeho rozlohy a skladových priestorov vyniká hlavne svojou lokalitou. V tesnej blízkosti je petržalské jazero Draždiak, Chorvátske rameno a množstvo zelene, ktorá ponúka ideálne podmienky na relax a aktívne trávenie voľného času.

Samozrejme nechýba ani úplná občianska vybavenosť akou sú obchody (BILLA), zastávky autobusov MHD, alebo čoskoro aj novej električkovej trate. Rýchle napojenie na petržalský obchvat zaručuje jednoduchú a rýchlu cestu do centra mesta.

Tento byt je skutočne ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú komfort, priestor a skvelú lokalitu. Neváhajte ani sekundu, príďte sa pozrieť na Váš nový domov a sami uvidíte, ako si ho zamilujete.

Tešíme sa na Vás!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
87 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
4
Celková plocha:
87 m2
Počet logií:
1
Počet pivníc:
2
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Lukáš Kočiš

Lukáš Kočiš

Realitný špecialista

  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti